Partners

Gamers waarderen het als geen ander als een bedrijf het echt ‘aandurft’ om in hun digitale wereld te investeren. Esports Game Arena biedt toegang tot deze lastig te bereiken groep, en bevindt zich midden in hun wereld. Wij bieden bedrijven dagelijks een manier om in de digitale wereld van de 16 tot 32-jarige te treden en actief het gesprek met ze aan te gaan.

De wereldwijde esportmarkt bevindt zich in een fase die zich kenmerkt door stevige groei en uiteenlopende mogelijkheden. Ook Nederland kent inmiddels ruim een miljoen mensen die wel eens esports kijken. Dat kijken naar en deelnemen aan esportwedstrijden gebeurt dus niet meer alleen in de Verenigde Staten of Zuid-Korea.

Opvallend is echter, dat deze groep gamers en esporters nauwelijks zichtbaar zijn: je hoort ze niet, je ziet ze niet, je voelt ze niet. Dat gaan we veranderen met Eports Game Arena. Iedere dag bieden we een plek voor gamers en esportfans waar ze hun passie kunnen en willen delen. Een plek waar we samen met onze partners esports in Nederland naar een hoger niveau tillen en een podium bieden voor het talent van morgen.

Wij geloven in duurzame partnerschappen waar beide partijen op zowel de korte als lange termijn profiteren. Daarom focussen wij op partners die toekomst zien in het concept van Esports Game Arena en bereidheid tonen om op de lange termijn betrokken te blijven.

Red Bull Nederland

“Wereldwijd organiseert Red Bull jaarlijks zo’n 30 evenementen op het gebied van e-Sports en ondersteunt het 16 professionele atleten en 6 teams. Met de komst van Esports Game Arena en de samenwerking met Red Bull hopen we ook een impuls te geven aan de Nederlandse esports en gaming wereld.”

Esports Game Arena wordt mede mogelijk gemaakt door:

HEvisuals
edba
GJBV

Menukaart

De mogelijkheden voor partners van de E-Sports Game Arena zijn oneindig, maar de meest populaire opties hebben we hieronder uitgelicht. Grofweg zijn de opties in te delen in offline en online mogelijkheden. De offline mogelijkheden maken het mogelijk om uw merk op locatie te vertegenwoordigen door bijvoorbeeld zichtbaar te zijn op de televisieschermen of door bezoekers fysiek te laten interacteren met uw product. Bij de online mogelijkheden kan uw bedrijf bijvoorbeeld getoond worden in een live uitzending van onze competitie of kan een link geplaatst worden in de chat. Daarnaast bedenken we graag creatieve maatoplossingen voor uw bedrijf.

Doelgroeponderzoek

De doelgroep van de E-Sports Game Arena is uniek en zeer interessant. Wij verzamelen info over wat deze Nederlandse gamers en e-sportfans belangrijk, leuk of belachelijk vinden. 

Recruitment

Tussen onze gamers zit een bak aan talent. Jongens en meiden met een hoge opleiding, IT-ervaring of ondernemers: uw bedrijf kan ze met onze hulp effectief aanspreken.

Kwartaalcijfers

We houden onze partners graag op de hoogte van de ontwikkelingen in e-sportsland. Wat typeert onze bezoekers en wat is het bereik van de marketingacties van uw bedrijf? Welke trends typeren de afgelopen maanden?

Advertenties

Via onze nieuwsbrief, website en sociale mediakanalen kunnen we met foto-, video- of tekstmateriaal uw bedrijf positioneren en de doelgroep aanspreken. We denken graag mee voor toffe content!

Give-aways

Gamers love goodies. Uw bedrijf kan zich positief positioneren door producten of kleinere give-aways aan de community te schenken. Dit kan ook in de vorm van prijzen bij competities en toernooien.

Aftermovie

Onze professionele studio is in te zetten voor het maken van hippe filmpjes. Ook na evenementen waarop uw bedrijf aanwezig was, kunnen we een leuke aftermovie produceren.

Zichtbaarheid logo

Klassiek adverteren: uw logo is het boegbeeld van uw bedrijf. Wij zetten al onze kanalen, zowel online als offline, graag voor uw bedrijf in.

Huur locatie

Onze locatie is geheel of gedeeltelijk te huur voor onder meer bedrijfstoernooien, netwerkborrels en presentaties.

Contentplaatsing

Op onze fysieke locatie zijn 8 beeldschermen te gebruiken om uw content dagelijks aan de bezoekers te tonen.

Product placement

In overleg plaatsen we graag uw relevante product op onze locatie. Hier kunnen bezoekers direct interacteren met uw product en ook doorverkoop is te bespreken.

Shirts

Wilt u zichtbaar zijn op de shirts van ons ontzettend toffe (bar)personeel? Dat kan! We zijn geen lopend uithangbord, dus er is beperkt ruimte.

Branding

Het is mogelijk om een specifiek gebied van de locatie met de branding van uw bedrijf te voorzien. Er is keuze uit de bar, LAN area, console area, mobile area of de VIP lounge.

Esports Game Arena

We zijn dé locatie voor iedereen met een passie voor gaming en esports in het centrum van Alphen aan den Rijn. Je kunt iedere dag bij ons terecht om te gamen, esports te kijken of gezellig bij te kletsen met anderen uit onze community.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Esports Game Arena
Raadhuisstraat 134
2406 AJ Alphen aan den Rijn