Over Ons

Welkom op de #1 locatie voor esports en gaming in Nederland. Sinds 13 oktober zijn onze deuren in Alphen aan den Rijn dagelijks geopend! Het is een fantastische plek geworden met een podium voor (inter)nationale topteams, een studio voor online content, een esportsbar waar je geen enkele wedstrijd mist en een LAN met PC’s en consoles waarop je helemaal los kan. De Esports Game Arena is dé basis voor game-evenementen in Nederland. Naast het organiseren van toffe toernooien bieden we de community en partners de mogelijkheden om zelf iets bij te dragen.

 

De sportclub voor gamers

Esports Game Arena is als een sportclub en vereniging voor gamers. Het beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om onze en jouw game- en esports-evenementen te organiseren. Maar je kunt er ook iedere dag van de week terecht om gezellig met je vrienden of team te gamen, te werken en studeren of de nieuwe meta te bespreken onder het genot van een drankje. Het is dé ontmoetingsplek voor gamers.

Toegankelijkheid is voor ons een toverwoord: de Esports Game Arena moet zo toegankelijk mogelijk zijn. De locatie bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf het station Alphen aan den Rijn. Binnenkort kun je een abonnement bestellen waarmee je o.a. je plek bij de computers en consoles kunt reserveren. Door een verdienmodel dat zwaarder rust op partnership met bedrijven, proberen we Esports Game Arena zo toegankelijk en goedkoop mogelijk te maken voor gamers en esportfans. Jongeren met een leeftijd jonger dan 13 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene bij Esports Game Arena naar binnen.

Zo werkt het bij de Esports Game Arena

Zo werkt het bij Esports Game Arena

Iedereen is welkom bij de Esports Game Arena en entree is gratis. Je kunt dus gezellig aan de bar esports komen kijken of komen studeren of werken.

Wanneer je wilt gamen bestel je een consumptie bij de bar en kun je een uur gamen op een PlayStation 4, Nintendo Switch, PC of raceseat. Wil je op onze beste PC’s spelen of een PC reserveren en er verzekerd van zijn dat je op een avond of dag bij ons terecht kunt om te gamen? Of wil je niet ieder uur een consumptie halen? Dan kun je een dag(deel)kaart kopen. De prijzen hiervoor vind je op onze contactpagina. Stuur ons een bericht via het contactformulier dat je daar vindt als je een PC wilt reserveren.

Zo simpel is het. Tot snel in de Esports Game Arena!

TL;DR
 • Openbaar vervoer

  5 minuten lopen van het station

 • Openingstijden

  Dinsdag t/m zondag

 • Esportsbar

  Eten & Drinken

 • Podium

  Toffe toernooien

 • Livestreamstudio

  Hoogwaardige content

 • Esports kijken

  Gratis toegang

 • Game-opties

  Console, PC & BYOD

 • Ontmoetingsplek

  Werken & Studeren

Community

Dé ontmoetingsplek voor iedereen die wil gamen, e-sports wil kijken, bijkletsen of iets voor elkaar organiseren.

Competitie

Een podium met dagelijkse competities en evenementen, waar fans hun idolen kunnen ontmoeten en aanmoedigen.

Content

Een productiehuis van live online e-sportstelevisie waardoor bezoekers en online kijkers niets hoeven missen.

E-Sports Game Arena Team

Onze missie is om e-sports in Nederland verder te professionaliseren. Samen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in e-sports.

Thomas Runhart

Initiatiefnemer Arena

Thomas is onze initiatiefnemer, doorzetter en dromer. We noemen hem ook wel Walt Disney. Geen idee is Thomas te gek, zelfs als hij daar eerst nog een aantal mensen voor moet overtuigen. Hij heeft jarenlange ervaring met het organiseren van gametoernooien en evenementen en heeft daarvoor zijn eigen organisatie opgericht. Met zijn passie heeft hij de Hearthstonecommunity in Nederland bij elkaar gebracht en geactiveerd en gameontwikkelaar Blizzard aan boord gebracht.

Stuur Thomas een mail!

Paul van der Knaap

Technisch Brein

Gooi een technische achtergrond, gevoel voor cijfers en een hoop ervaring met techniek op evenementen in een blender, en je hebt Paul. Paul doet zijn ding en zorgt voor soepele systemen en een bazige back-end. Al met al heeft hij ruim 7 jaar e-sportservaring. Hij is ook nog eens ondernemend: samen met Floris is hij eigenaar en oprichter van media-organisatie GamersHub.

Neem contact op met Paul.

Marcel Petit

Strategie & partnerships

Met een achtergrond in psychologie, filosofie en bedrijfskunde en ervaring als strategisch adviseur, is dit de man van de moeilijke vragen. Eerder een denker dan een doener, tenzij je hem een potje Mariokart laat spelen... Marcel neemt kritisch het bedrijfsplan onder handen en houdt contact met verschillende partnerbedrijven. Verder charmeert deze man je graag met een pianodeuntje (Super Smash Bros. theme, anyone?).

Mail Marcel!