Community

De hele dag bezig zijn met games en esports is het mooiste wat er is. Of je nu de beste gamer ter wereld wil worden, een eigen team wil managen, competities wil opzetten of hier verslag van wil doen. Als iets onze community met elkaar verbindt, is het die passie voor games en esports. Een passie die ons drijft om onze eigen droom waar te maken: het realiseren van de Esports Game Arena. De locatie bij uitstek om de dromen van onze community te realiseren.

Samen je dromen realiseren is niet alleen leuker, maar werkt ook beter. Daarom willen wij dé plek zijn voor de start van jouw esports carrière. De plek waar je ervaring opdoet met het spelen van wedstrijden, shoutcasten of organiseren en daar anderen bij leert kennen die precies hetzelfde willen. De plek waar we elkaar samen verder helpen om onze droom te realiseren en uiteindelijk zoveel mogelijk met games en esports bezig te zijn.

Voor de Esports Game Arena komt de community daarom altijd op de eerste plaats. Zonder een sterke community kunnen wij niet slagen in onze missie om de beste basis te bieden voor esports in Nederland. Samenwerken is voor ons belangrijk en daarom zijn we altijd op zoek naar bestaande esports communities in Nederland die wij kunnen helpen en die op hun beurt weer bijdragen aan het succes van de Esports Game Arena. Ook horen we graag van jou hoe je ons wil helpen om samen esports in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Join onze Discord server

Je vind ons team en community dagelijks op onze Discord server. Hier kun je terecht met vragen of kun je je aanmelden voor een van onze community teams.

Sluit je aan bij onze community

Via onze social media zoals Facebook, Twitter, Instagram of Reddit kun je ons altijd bereiken met je feedback. Of stuur ons een e-mail als je vragen hebt. Onze community vind je vooral op onze Discord server. Hier kun je terecht als je ons bijvoorbeeld wil helpen bij het organiseren van toernooien of het maken van content voor de website en social media. Het is ook de plek om mensen te ontmoeten om samen mee te gamen. Of als je vragen hebt tijdens een van onze online toernooien.

Feedback van onze community vinden we belangrijk. Net als het afleggen van verantwoording. Onze community uitleggen waarom we bepaalde keuzes maken en waarom die e-sports in Nederland en onze community ten goede komen. Als we elkaar scherp houden, dan halen we het beste in elkaar naar boven.

We zijn apetrots op de mensen die zich op dit moment al inzetten voor de Esports Game Arena en dankbaar voor alle het goede werk dat zijn iedere dag verzetten. Sluit je daarom aan bij onze community, wordt onderdeel van een fantastische groep mensen en deel met ons je passie en dromen. Dan gaan we samen onze dromen realiseren.

Esports Game Arena

We zijn dé locatie voor iedereen met een passie voor gaming en esports in het centrum van Alphen aan den Rijn. Je kunt iedere dag bij ons terecht om te gamen, esports te kijken of gezellig bij te kletsen met anderen uit onze community.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Esports Game Arena
Raadhuisstraat 134
2406 AJ Alphen aan den Rijn